Route naar de praktijk

Met de fiets

Vanuit het noorden van Utrecht fietst u door het Beatrixpark (over het Houtensepad) Lunetten in en vervolgens rechtdoor de Gaasterland op. Sla na het winkelcentrum linksaf, dit is de Hondsrug. Fiets rechtdoor totaan het einde van het laatste blok appartementen. De ingang van de praktijk zit om de hoek achter de trap.

Met de auto

Vanaf de Waterlinieweg neemt u de afslag Lunetten, vervolgens op de rotonde wederom afslag Lunetten. Rij rechtdoor totaan de T-splitsing (bij de champignon) en ga linksaf de Stelviobaan op. Ga met de bocht mee naar rechts, dit is de Brennerbaan. Rij nog twee keer met de bocht mee naar rechts (langs het station) en neem direct daarna de eerste afslag rechts: Hondsrug. De praktijk is na de eerste bocht links. De ingang van de praktijk zit om de hoek achter de trap. Er is voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid (evtueel na de praktijk eerste straat rechts op de Oldambt).

Met het OV

Vanaf Utrecht Centraal bent u in 9 minuten op de praktijk in Lunetten: 4 minuten met de trein en vervolgens 5 minuten lopen. Vanaf Utrecht Centraal vertrekt 4 keer per uur een stoptrein richting Breda of Tiel. Stap uit op het eerstvolgende station: Utrecht Lunetten. Vanaf het Furkaplateau loopt u rechtdoor, de weg gaat over in de Furkabaan. Vanaf de Furkabaan neemt u de eerste weg rechts, dit is de Hondsrug. Vervolg de weg linksaf en op de hoek zit de praktijk. De ingang zit om de hoek achter de trap.

Contactgegevens

Anne Bonis, acupunctuur
Lid Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA)

Hondsrug 817
3524 BZ Utrecht
06 1394 8774
praktijk@lingshu.nl

Momenteel start ik geen nieuwe behandelingen meer met mensen die een medisch traject bewandelen om zwanger te raken. Wel kun je terecht voor een goede voorbereiding op natuurlijk zwanger worden of cyclusregulatie.

U kunt afspreken maandag 's ochtends en 's middags, dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend.
In de schoolvakanties werk ik een beperkt aantal dagen.